Revine Gica Hagi pe banca lui Poli? Presedintele banatenilor, Marian Iancu, infirma categoric acest lucru, insa in orasul de pe Bega umbla vorba ca ""Regele"" ar urma sa preia din nou echipa in iarna.

Marian Iancu l-a vrut pe Hagi la Poli pentru a da o lovitura de imagine. Si pentru a le arata granzilor din Bucuresti ca ambitiile foarte mari de la Timisoara sunt sustinute de o forta financiara pe masura. Hagi a avut un debut fericit la carma Politehnicii. A castigat la Galati, 2-0 cu Otelul, in etapa a 13-a, apoi s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu. A incheiat turul cu un esec in Stefan cel Mare, 0-1 cu Dinamo, insa si-a pus mari sperante in partea a doua a campionatului. Pentru care s-a pregatit intens.

INUTIL. Poli a efectuat doua stagii centralizate in Cipru si a mai transferat zece jucatori. Degeaba. Revolutia ce se preconiza la Timisoara a fost doar un foc de paie, ""alb-violetii"" fiind redusi usor-usor la statutul de anonimi. Hagi nu a mai putut digera si esecul cu Otelul de pe Dan Paltinisanu, 0-2, in etapa a 28-a, si si-a prezentat demisia. ""Consider ca in cele sase luni in care l-am avut antrenor pe Hagi, echipa a stagnat"", a spus Marian Iancu la scurt timp dupa abdicarea ""Regelui"". In locul lui Hagi a venit Cartu, insa Poli tot n-a reusit sa-si depaseasca conditia. Inca un esec rasunator, iar echipa le-a fost incredintata lui Alin Artimon si venerabilului
Jackie Ionescu. Pana cand? ""Ei au tot sprijinul nostru, iar daca vor avea rezultate, vor ramane mult timp in functii"", a afirmat presedintele ""alb-violetilor"".

Citeste si:

DA ORI BA? Zvonurile care circula prin Timisoara in aceste zile sunt insa in contradictie cu spusele lui Iancu. Astfel, Artimon si Ion V. Ionescu vor avea in maini destinele lui Poli doar pana la terminarea turului. Cand urmeaza sa fie inlocuiti, nici mai mult, nici mai putin, cu Hagi. ""Domnul Iancu i-a spus lui Hagi sa mai faca o incercare, iar acesta este foarte tentat sa accepte"", au fost auziti vorbind zilele acestea, pe una dintre strazile Timisoarei, doi dintre membrii marcanti ai galeriei Commando Ultra Viola Curva Sud. ""Sunt niste aberatii, probabil ca erau beti cand discutau despre asa ceva. Nu se pune in acest moment problema sa-l inlocuim pe Artimon"", a infirmat Marian
Iancu.

VICTORIE VIOLETA