POLI TIMISOARA - JIUL 1-0
Mediocri, ca si in timpul mandatului lui Cartu, banatenii au reusit totusi sa castige, gratie golului marcat de fostul atacant al Sportului, care a speculat la maximum eroarea lui Scarlatache din minutul 86.
POLI TIMISOARA - JIUL 1-0
Mediocri, ca si in timpul mandatului lui Cartu, banatenii au reusit totusi sa castige, gratie golului marcat de fostul atacant al Sportului, care a speculat la maximum eroarea lui Scarlatache din minutul 86. Alin Artimon a bifat al doilea succes de cand a preluat conducerea tehnica a gruparii de pe Bega, dupa cel din Cupa, de la mijlocul saptamanii trecute, obtinut in fata ""satelitului"" Poli II. Prestatia ""alb-violetilor"" a lasat insa si de aceasta data de dorit, spre nemultumirea patronului Marian Iancu. GREU. O jumatate de ora le-a trebuit gazdelor pentru a ajunge in situatie buna de a marca, insa Plesan a trimis peste poarta aparata de Hotoboc, de la numai sase metri. ""Minerii"" au ripostat prin trei suturi de la distanta, expediate de M. Gheorghe, C. Petre si Paleacu, dar M. Popa a intervenit de fiecare data salvator. Prima repriza s-a incheiat cu sutul violent al lui Alexa, care s-a oprit la incheietura barelor. In minutul 51, o noua bara, de aceasta data in contul petrosanenilor, autor Paclesan. In rest, multa suferinta, de-o parte si de cealalta. In aceste conditii, golul inscris de Gigel Bucur a venit oarecum pe nepusa masa. Atacantul lui Poli a punctat insa cu largul concurs al lui Scarlatache, care s-a fastacit la o minge simpla si i-a prilejuit fostului jucator al Sportului sa-si aminteasca de titlul de golgeter al campionatului, cucerit in urma cu doua sezoane. COME-BACK? ""Alin Artimon are tot sprijinul nostru, iar daca va avea rezultate, va ramane mult timp in functie"", a afirmat Iancu dupa ce l-a numit ""principal"" pe fostul coordonator al activitatii la Poli II. Zvonurile care circula prin Timisoara in aceste zile sunt insa in contradictie cu spusele lui Iancu. Astfel, Artimon si directorul tehnic Ion V. Ionescu vor avea in maini destinele lui Poli doar pana la terminarea turului. Cand urmeaza sa fie inlocuiti cu Hagi, care a mai antrenat la Poli sase luni. ""Domnul Iancu i-a spus lui Hagi sa mai faca o incercare, iar acesta este foarte tentat sa accepte"", au fost auziti vorbind zilele acestea, pe una dintre strazile Timisoarei, doi dintre membrii marcanti ai galeriei Comando Ultra Viola Curva Sud. ""Sunt niste aberatii, probabil ca erau beti cand discutau despre asa ceva. Nu se pune in acest moment problema sa-l inlocuim pe Artimon"", a infirmat Marian Iancu. VICTORIE VIOLETA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.