Madrilenii au invins cu 3-1 in deplasare, la Tarragona, dupa un joc plictisitor, dar in care si-au atins scopul.

Real Madrid a castigat ultima partida dinaintea confruntarii cu Steaua din grupa E a Ligii Campionilor. ""Galacticii"" au invins cu
3-1, in deplasare, pe Gimnastic Tarragona, in etapa a 8-a din Primera Division. Roberto Carlos (a€™43), Ivan Helguera (a€™49) si Robinho (a€™84) au semnat punctele care au adus victoria madrilenilor, dupa ce Nastic deschisese scorul in minutul 29, in urma unui penalty transformat de Buades. Antrenorul Fabio Capello i-a trimis in teren pe urmatorii jucatori: Casillas - Sergio Ramos, Helguera, Cannavaro, Roberto Carlos - Diarra, Emerson - Raul, Guti (a€™72 Reyes), Robinho - Van Nistelrooy.

PEDEAPSA. Tehnicianul italian nu i-a folosit pe David Beckham si Ronaldo. Englezul este accidentat la genunchi, dar si daca n-ar fi fost probabil ca tot nu si-ar fi gasit loc in echipa. De altfel, Capello a recunoscut ca nu este deloc preocupat de un posibil esec al negocierilor de prelungire a contractului lui Beckham, explicand ca are si alte solutii pentru a acoperi postul ocupat de britanic. ""Contractul lui Beckham este problema clubului"", a spus Capello. Daca Beckham s-ar putea desparti de Real, pe ""Bernabeu"" ar putea veni un alt englez: Steven Gerard. Potrivit publicatiei The Mirror, madrilenii ar fi dispusi sa plateasca 32 de milioane de lire sterline pentru a-l avea din vara pe mijlocasul lui Liverpool. In ceea ce-l priveste pe Ronaldo, brazilianul a fost trimis la incalzire imediat dupa pauza. Capello
l-a lasat insa sa se antreneze pe toata durata reprizei secunde fara sa-l introduca pe teren nici un minut. Presa spaniola considera ca Ronaldo a fost astfel pedepsit pentru cartonasul rosu primit prosteste in meciul cu Getafe.

Citeste si:

In Ucraina, o alta componenta a grupei E, Dinamo Kiev, ramane lider dupa victoria cu 2-0 din meciul cu FC Harkov. Golurile au fost marcate de Cleber (a€™79) si Satkih (a€™87).

GERMANIA