Selectionata de rugby a Capitalei va intalni, azi, pe stadionul Ghencea II, de la ora 14, incomoda echipa franceza Bayonne, intr-un meci care conteaza pentru etapa a doua din faza grupelor Challenge Cup si va fi transmis in direct de TV Sport. Decis
Selectionata de rugby a Capitalei va intalni, azi, pe stadionul Ghencea II, de la ora 14, incomoda echipa franceza Bayonne, intr-un meci care conteaza pentru etapa a doua din faza grupelor Challenge Cup si va fi transmis in direct de TV Sport. Decis sa sparga gheata in actualul sezon al cupelor europene, antrenorul Marin Mot va arunca in lupta o echipa redutabila, din care nu vor mai lipsi Fercu, Ratiu, Vlaicu si Dascalu, toti fiind recuperati dupa ce au avut batai de cap cu problemele medicale. De altfel, selectionata bucuresteana mizeaza pe o victorie in jocul de azi, chiar daca francezii au venit in Capitala decisi sa obtina un prim succes si sa-si spele blazonul dupa infrangerea la scor suferita in prima runda pe terenul galezilor de la Newport. "Sper ca reintrarea in XV-le de baza a celor patru jucatori care au lipsit la meciul cu Bristol sa aduca un plus de agresivitate echipei noastre. Sa speram ca toti vor fi apti de joc. Avem un singur semn de intrebare, in privinta lui Dascalu. Meciul cu Bayonne va fi, insa, mai greu decat cel cu Bristol, pentru ca francezii au alt stil de joc, foarte deschis, in viteza si cu multe tertipuri", a declarat antrenorul Marin Mot, in vreme ce capitanul echipei, Vali Calafeteanu, spera intr-o victorie. "In meciul cu Bristol am avut o prima repriza destul de buna. Am avut momente in care chiar i-am dominat, cel putin pe inaintare. Pacat ca n-am finalizat. Sincer, cred ca nu am avut mentalitatea necesara pentru a putea face mai mult in acest meci. In a doua repriza am tinut piept destul de bine, avand momente bune si mai putin bune. Sper ca in meciul cu Bayonne sa nu mai repetam greselile si, de ce nu, sa obtinem victoria. Meciul va fi, insa, foarte greu", a spus Calafeteanu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.