Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anuntat ca nu il crede pe Ionut Popa, tehnicianul lui Poli Iasi, care s-a plans inaintea meciului dintre cele doua echipe, de astazi, din "Groapa", ca are o multime de probleme de lot si ca ii va fi greu sa alc
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a anuntat ca nu il crede pe Ionut Popa, tehnicianul lui Poli Iasi, care s-a plans inaintea meciului dintre cele doua echipe, de astazi, din "Groapa", ca are o multime de probleme de lot si ca ii va fi greu sa alcatuiasca o echipa competitiva. "Eu am vazut cateva meciuri ale lor si mi-am dat seama ca jucatorii care au intrat pe parcursul acelor partide au jucat mai bine decat titularii. Popa este un bun strateg si incearca sa-si adoarma adversarii", a contrat Rednic. Acesta s-a declarat convins ca pe elevii sai ii asteapta o misiune dificila in tentativa de a bifa cea de-a 13-a victorie in campionat, fiindca moldovenii formeaza o echipa redutabila, fapt dovedit chiar etapele trecute, cand a scos cate un punct din meciurile cu Steaua si cu Rapid, e drept, ambele partide avand loc la Iasi. Ca si acum, inaintea fiecarei partide, Popa s-a plans de absente multe, unele au fost adevarate, insa cei care i-au inlocuit pe titulari au jucat cu o ambitie iesta din comun. "Noi vom aborda aceasta partida ca si cum ar fi prima din campionat, nu ne vom gandi ca avem 12 puncte avans fata de urmatoarea clasata. In acest moment, meciul cu Poli Iasi e cel mai important pentru noi, si nu partida cu Besiktas din Cupa UEFA", a mai declarat tehnicianul dinamovist, care, spre deosebire de omologul sau de la Iasi, are intreg lotul la dispozitie. Declaratiile lui Popa care l-au facut pe Rednic sa-si afirme ieri precautia au fost date joi si, intr-adevar, par sa fi avut rolul sa-i deconcentreze pe "caini", fiindca au fost extrem de elogioase la adresa lui Dinamo. "E clar ca Dinamo este cea mai in forma echipa! Are un trio de atacanti, Niculescu - Danciulescu - Ganea, care a dat 34 de goluri. E normal sa iti fie frica atunci cand joci impotriva lor! Forma in care se afla jucatorii lui Dinamo ma face sa fiu pesimist. Poate sa spuna oricine orice, Dinamo este campioana! Eu, sa fiu antrenorul unei echipe care are 12 puncte in fata ocupantei locului al doilea, nu m-ar mai ajunge nimeni! E clar ca, pana la urma, Dinamo va pierde, nu poate face un campionat perfect, dar asta nu inseamna ca mai poate pierde campionatul!", a spus Popa. Aceste afirmatii l-au distrat copios pe Ionel Ganea, unul dintre atacantii lui Dinamo: "Ne-am obisnuit ca domnul Popa zice ca n-are cu cine juca si te trezesti cu punctele pierdute. Nu cadem in plasa lui". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.