Saptamana viitoare, Coiot, Balaurul, Popa, Oscar si John fac chef si au de ce: scot pe piata un nou CD. Vinerea viitoare cei care iubesc ""metalele grele"" se strang la Preoteasa, iar motivul e oferit de grupul Trooper care va da o canta

Saptamana viitoare, Coiot, Balaurul, Popa, Oscar si John fac chef si au de ce: scot pe piata un nou CD.

Vinerea viitoare cei care iubesc ""metalele grele"" se strang la Preoteasa, iar motivul e oferit de grupul Trooper care va da o cantare in cinstea celui de-al treilea long play din cariera (si a cincea aparitie discografica). Pentru concertul de lansare, Trooper ofera conditii speciale si la indemana tuturor fanilor, oricat de ""stramtorati"" ar fi acestia.

PROMOTIE. Astfel, un bilet de intrare plus noul CD costa 20 RON, iar doua bilete plus un CD - 30 RON. Incepand de astazi ""pachetele"" se gasesc in Club Utopia si in ziua concertului vor fi la intrarea din ""Old School"". Cei care nu sunt din Bucuresti pot face rezervari la contact@metalhead.ro. Povestea Trooper a inceput in octombrie 1995, cand ""actualii"" Coiot, Balaurul si Oscar, inspirati de Iron Maiden si Judas Priest, hotarasc sa-si faca o formatie. Pana la titulatura actuala s-au numit Megarock si White Wolf, au muncit mult si in 2002 au biruit: discul ""I"" e desemnat ""Albumul anului"", iar ei ""Cea mai buna trupa metal a anului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.