Chiar daca ar fi de preferat ca animalele de companie sa fie inchise in casa in noaptea de Halloween, nu trebuie totusi sa le uitam si sa le privam de atmosfera de sarbatoare. In primul si-n primul rand, am putea sa le cumparam un costum special de s

Chiar daca ar fi de preferat ca animalele de companie sa fie inchise in casa in noaptea de Halloween, nu trebuie totusi sa le uitam si sa le privam de atmosfera de sarbatoare. In primul si-n primul rand, am putea sa le cumparam un costum special de sarbatoare, dar asta numai in cazul in care animalul de companie este unul prietenos, sociabil si neagresiv. Multe magazine au umplut deja rafturile cu accesorii si costumatii dedicate necuvantatoarelor: printese, demoni, dovlecei si alte creaturi specifice Halloween-ului.

REGULI. Daca vreti sa-i cumparati animalului vostru un costum, trebuie sa tineti minte cateva trucuri: costumul trebuie sa nu-i acopere fata sau urechile, deci fara masti; costumul nu trebuie sa fie stramt, ganditi-va ca are nevoie de libertate in miscari; costumul trebuie sa fie confectionat dintr-un material care sa nu-l incalzeasca foarte tare; nu prindeti accesorii din metal pe costum; costumul trebuie sa nu fie foarte lung, pentru a-l feri sa se impiedice; nu lasati nici o clipa animalul nesupravegheat daca
l-ati costumat; daca vedeti ca nu se simte bine si devine nervos, renuntati la costum. Cele mai simple costumatii sunt pelerinele asortate cu palarii. Orice ati face, tineti minte insa ca animalele voastre de companie va comunica atunci cand ceva le supara. Daca aveti pisica, atunci nu o lasati afara. Este un moment neplacut pentru ele. Copiii pusi pe rele vor gasi Halloweenul o scuza de a le face rau sau chiar omori. Iar daca vreti sa dati petrecere, trebuie sa stiti ca pisicile, cainii, pasarile sau alte animalute de casa nu suporta sa fie ""intoxicate"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.