Povestea de mai jos este destul de scarboasa, dar are hazul ei. Am ezitat o perioada, gandindu-ma daca sa o scriu sau nu. Pana la urma, m-am decis sa o redau, chiar daca unora le poate lasa pe sinapse senzatia ca in jurul lor miroase a peste. O cu

Povestea de mai jos este destul de scarboasa, dar are hazul ei. Am ezitat o perioada, gandindu-ma daca sa o scriu sau nu. Pana la urma, m-am decis sa o redau, chiar daca unora le poate lasa pe sinapse senzatia ca in jurul lor miroase a peste.

O cunoscusem pe Luana intr-o carciuma din centrul Bucurestiului, undeva pe Lipscani. In timp ce beam o bere linistit am observat o doamna de vreo 40 de ani, cu privire parsiva, la o masa alaturata, unde statea impreuna cu alte doua femei. M-am holbat la ea insistent, apoi am rugat chelnerul sa-i duca o bere. Am declansat o criza de nervi. A racnit la mine: ""Drept cine ma iei, ma, nesimtitule!? Unde ai vazut sa se ofere bere unei doamne?! Nu vezi ca beau Campari?!"".

Pana la urma nu mi-a dat nici cu geanta, nici cu pantoful cu toc in cap, mi-am cerut scuze, am oferit pana cand am ajuns in pragul falimentului tuturor celor trei doamne bauturi dulcege, dar in cele din urma am aterizat cu cucoana pe care o atacasem initial acasa.
Timiditate
In ciuda faptului ca facea pe dura, era, de fapt, destul de timida. In buletin o chema Mariana, dar i se parea prea banal si isi spunea Luana. M-a pus sa sting lumina cand s-a dezbracat, sa nu o vad goala. S-a decis foarte greu sa faca sex oral. Era de profesie asistenta medicala si de asta tinea foarte tare la igiena. Inainte si dupa fiecare act statea o groaza de timp in baie. Era si pedanta. Inainte sa plece de la mine se fezanda la oglinda vreo ora. Dupa mai multe intalniri (ajunsesem sa ne vedem de doua-trei ori pe saptamana), incepuse sa isi dea drumul, ba chiar sa isi puna-n practica alaturi de mine tot felul de fantezii simpatice. Ii ramasese insa, neschimbata, pedanteria si mania pentru igiena. Isi plasase la mine-n baie tot felul de prafuri si solutii pentru spalaturi vaginale, ape de gura si sapunuri antimicotice. Pentru orice eventualitate, imi ocupase un sertar de la noptiera, care era plin cu tampoane.
Ciclul
Intr-o buna zi, am iesit in oras si ne-am pretat la tot felul de joculete. Ma pipaia cu piciorul pe sub masa, ma musca de ureche atunci cand se facea ca-mi zice ""un secret"". Cand am plecat spre casa eram destul de incins. Cand sa o trantesc in pat, m-a anuntat cu un glas destul de trist ca-i venise ciclul. A umblat in sertar, a scos un tampon intern si a pornit spre baie. Mie imi tropaiau hormonii pe creier. Cand s-a intors, n-am mai rezistat si am sarit pe ea. Am facut amor ca chiorii si cand am terminat pe ea au apucat-o remuscarile ca nu a fost igienic. A umblat iar la sertar si a disparut pe un termen teribil de lung spre camera cu faianta alba pe pereti. Cand s-a intors, adormisem, fapt pe care mi l-a reprosat de dimineata.
Peste
Fiindca fusesem plecat intr-o deplasare mai lunga, ne-am revazut abia dupa vreo cinci zile. Ma anuntase victorioasa, la telefon, ca ii trecuse ciclul si ca ma voia foarte tare. Cand ne-am vazut, am hotarat sa-i povestesc impresiile de calatorie ""dupa"". In momentul in care i-am dat chilotii jos, am simtit un miros ciudat. In camera s-a raspandit o vaga duhoare de peste. Mirat, am intrebat-o pe Luana, aluziv, daca i-a trecut pasiunea pentru curatenie corporala. Mi-a raspuns ca se spalase de doua ori in ziua cu pricina, ba chiar a fugit sa se mai spele inca o data. Mirosul nu mai era asa de puternic, atunci cand s-a intors. Peste inca doua zile s-a intamplat aproximativ la fel, ba chiar mai rau. Putea de-ti pierea auzul. Am intrat la banuieli, am acuzat-o de infidelitate cu circumstante agravante, adica pericolul de a ma umple de cine stie ce treaba. Ea s-a jurat ca nu a facut nimic cu nimeni, dar in cele din urma, a recunoscut rusinata ca are o problema. Mi-a spus ca nu a observat nici o scurgere, nimic suspect, doar mirosul pe care nu si-l explica. Eu o tineam pe a mea si ii tranteam varii injurii. Mi-a propus sa mergem la un ginecolog, chiar la policlinica unde lucra ea.

A doua zi, l-am cunoscut pe doctorul Virgil, un tip jovial. De fata cu mine, a suit-o pe Luana pe masa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.