Presedintele executiv al PD Vaslui, Romica Lorent, este cercetat de procurori din Belgia, impreuna cu anchetatori romani, pentru presupuse legaturi cu o grupare infractionala organizata, care a actionat pe teritoriul mai multor state din Europa, prec

Presedintele executiv al PD Vaslui, Romica Lorent, este cercetat de procurori din Belgia, impreuna cu anchetatori romani, pentru presupuse legaturi cu o grupare infractionala organizata, care a actionat pe teritoriul mai multor state din Europa, precum si pentru tainuire si spalare de bani.

Ieri, procurorii DIICOT si politistii de la Interventie Rapida, au descins in casa lui Lorent, care e si viceprimar al municipiului Husi, unde au gasit mai multe bunuri furate in Belgia. Democratul se declara insa nevinovat si spune ca a cumparat respectivele obiecte in 2002, de la niste indivizi care intentionau sa cumpere masina pe care o scosese la vanzare.

Alaturi de Romica Lorent, mai sunt cercetati de procurorii belgieni si membri ai lumii interlope din municipiul Vaslui, de la care procurorii au confiscat mai multe bunuri, printre care bijuterii, haine din blana, aparatura electronica, ceasuri, obiecte din fildes si seturi de pixuri personalizate. In urma perchezitiilor s-a decis aplicarea sechestrului asigurator pe imobilul si masina unuia dintre membrii lumii interlope. Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.