Maine, de la ora 12, localitatea italiana Chieti va gazdui tragerea la sorti a grupelor Campionatului European de baschet feminin din 2007, printre cele 15 reprezentative deja calificate la turneul final aflandu-se si Romania. Conform FIBA-Europe, ce
Maine, de la ora 12, localitatea italiana Chieti va gazdui tragerea la sorti a grupelor Campionatului European de baschet feminin din 2007, printre cele 15 reprezentative deja calificate la turneul final aflandu-se si Romania. Conform FIBA-Europe, cea de-a 16 -a participanta la Euro 2007 se va decide in urma unui turneu la care vor participa castigatoarele celor trei grupe de baraj, din care vor face parte formatiile Bulgariei, Finlandei, Ungariei, Israelului, Poloniei, Slovaciei, Sloveniei, Ucrainei si Suediei, intrecerea urmand sa se desfasoare, anul viitor, in perioada 19-21 septembrie. Ieri, presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, a plecat spre Italia pentru a fi prezenta la eveniment, si a declarat ca oricat si-ar dori ca echipa Romaniei sa evite formatiile puternice va fi imposibil, deoarece acestea vor fi capi de serie. "Cele mai puternice echipe din Europa vor fi capi de serie, deci este imposibil sa le evitam. Pe de alta parte, nici un Campionat European nu seamana cu altul si trebuie sa ne jucam sansa la Euro 2007", a spus Tocala, adaugand ca spera ca tricolorele pregatite de Vasic sa ocupe o pozitie mai buna decat la precedenta editie din Turcia, unde Romania a ocupat doar locul 12.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.