Top modelul britanic Naomi Campbell a fost arestata, miercuri, la Londra si eliberata in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa ce a atacat o femeie, au anuntat purtatorul sau de cuvant si publicatiile britanice, transmite Mediafax. Manechinul nu a
Top modelul britanic Naomi Campbell a fost arestata, miercuri, la Londra si eliberata in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa ce a atacat o femeie, au anuntat purtatorul sau de cuvant si publicatiile britanice, transmite Mediafax. Manechinul nu a fost pus, deocamdata, sub acuzatie si va trebui sa se prezinte la politie la sfarsitul acestei luni. Conform purtatorului de cuvant al lui Campbell a fost vorba de o "neintelegere": "Suntem siguri ca acest lucru va fi demonstrat de ancheta politiei", a adaugat acesta. Citand o sursa care a dorit sa ramana anonima, cotidianul britanic The Sun informeaza ca top modelul a fost arestat pentru ca a zgariat o femeie pe fata. Purtatorul de cuvant din partea politiei londoneze a refuzat sa confirme stirea pentru ca de obicei numele suspectilor sunt date publicitatii numai dupa ce au fost pusi sub acuzatie. Un reprezentant al politiei a indicat insa ca agresiunea a avut loc in cartierul Westminster si ca a fost arestata o tanara femeie in varsta de 36 de ani. Naomi Campbell nu se confrunta pentru prima data cu acuzatii de acest gen. Ea a fost acuzata de menajera sa, Ana Scolavino, de comportament violent. Scolavino a declarat judecatorului ca modelul, in varsta de 35 de ani, a lovit-o in cap cu un telefon mobil, dupa ce a invinuit-o ca i-a furat o pereche de jeansi. Scolavino a avut nevoie de patru copci in urma loviturii primite in cap. In urma cu sase ani, in Canada, Naomi a fost acuzata de violenta fizica la fel ca in cazul Scolavino. Atunci manechinul a recunoscut faptul ca si-a atacat asistenta cu un telefon mobil. Modelul a facut ulterior terapie pentru controlarea furiei. Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta revistei Time magazine si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.