Marin Condescu (foto), presedintele Pandurilor, a criticat atitudinea conducerii Universitatii Craiova in legatura cu programarea meciului dintre cele doua echipe, din etapa a 13-a a Ligii I, mentionand, totusi, ca nu isi doreste "foarte mult sa cast
Marin Condescu (foto), presedintele Pandurilor, a criticat atitudinea conducerii Universitatii Craiova in legatura cu programarea meciului dintre cele doua echipe, din etapa a 13-a a Ligii I, mentionand, totusi, ca nu isi doreste "foarte mult sa castige aceasta partida". Condescu i-a raspuns astfel patronului gruparii craiovene, Adrian Mititelu, mentionand ca nu a influentat in nici un fel decizia LPF de a programa meciul pentru vineri, dupa ce cele doua echipe nu au ajuns la un acord. "Ce influenta sa aiba Pandurii asupra celor care au votat in Comitetul de Urgenta al LPF prin vot secret? Numai mintea unui om ofticat si care face spume la orice e legat de Pandurii poate gandi asa ceva. Echipele care au votat au vazut disponibilitatea noastra la intelegere in acest caz si modul obtuz in care cei din conducerea Craiovei privesc fenomenul fotbalistic", a spus Condescu. "Este incredibil ce decizie au luat cei de la liga. Cred ca au fost influente prea mari acolo, dar sunt cel mai dezamagit de Dumitru Dragomir si cer sa nu mai reprezinte Universitatea la LPF", a declarat marti, Mititelu, care a fost facut "prost" de catre seful LPF! Condescu a adaugat ca partida cu Universitatea nu are nimic special si ca nu isi doreste neaparat o victorie. "Este un meci ca oricare altul, cu o echipa care este sub noi in clasament si nu are niciun rost sa ne gandim la razbunare. Nu-mi doresc foarte mult sa castigam, dar daca se poate de ce sa nu incercam? Eu personal, doresc Universitatii sa ramana in Liga I. Si daca poate sa atinga gloria de altadata cu atat mai bine. Dar daca asociem acum Craiova cu numele lui Mititelu facem o blasfemie! Cei care au contribuit la marirea Craiovei ne-ar blestema pe toti. Mititelu vrea si el sa fie bagat in seama. Cand vrei sa te ia lumea in seama dai in oameni puternici", a spus Condescu. Acesta s-a referit si la afirmatiile facute de Mititelu privind retrogradarea si promovarea Pandurilor. "Pandurii vor ramane in istoria fotbalului romanesc, si nu numai, ca fiind echipa ce a retrogradat si promovat in acelasi sezon", a afirmat Mititelu. "Cunostintele lui Mititelu, nu foarte largi, il impiedica sa treaca dincolo de zona limitrofa Craiovei. Sunt multe campionate care au adoptat aceasta politica, cu echipe retrogradate pe criterii financiare, iar lucrurile din 2007 se vor pune si mai acut. Cei care nu vor demonstra ca au finantare pe urmatoarele 18 luni nu vor mai primi licenta. Pandurii nu au influentat regulamentele FRF, iar prin rezultatele din acest campionat au demonstrat ca si anul trecut au jucat numai in teren si aveau dreptul sa ramana in prima liga. Este drept, fotbalistic am retrogradat, dar am fost invitati sa jucam in Liga I si pana acum ne-am facut datoria cu cinste", a spus Condescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.