Chestorul Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, a declarat ieri ca este sigur ca echipa antrenata de Mircea Rednic va evolua in viitoarea editie a Ligii Campionilor pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, lucrarile de modernizare urmand a fi inch
Chestorul Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, a declarat ieri ca este sigur ca echipa antrenata de Mircea Rednic va evolua in viitoarea editie a Ligii Campionilor pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, lucrarile de modernizare urmand a fi incheiate pana la acea data. "Eu sunt sigur ca Dinamo va juca in UEFA Champions League acasa. Si va pot spune ca imi doresc acest lucru din doua motive: pentru suporteri si pentru banii din chirie. De ce sa joace Dinamo la Constanta, spre exemplu, sa se duca banii acolo si sa nu ramana la CS Dinamo?", a explicat Popescu. Presedintele dinamovist a mai spus ca nu exista un termen limita pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a bazei sportive din Soseaua Stefan cel Mare, totul depinzand de banii care vor fi alocati de Ministerul Administratiei si Internelor, in 2007, pentru capitolul investitii. "Din pacate, nu depinde numai de noi, sau de executantul lucrarilor, ci si de sumele pe care le vom primi de la minister. Eu vreau sa finalizez aceasta lucrare, inceputa in urma cu opt ani, in primul rand pentru a obtine pentru stadion certificatul clasa I de la Federatia Internationala de Atletism, care va permite organizarea competitiilor de mare anvergura pe aceasta arena. Daca vom reusi sa gazduim si meciurile lui Dinamo din Champions League cu atat mai bine, pentru ca noi avem nevoie de bani, trebuie sa ne autofinantam", a declarat Popescu. Acesta a mai spus ca FC Dinamo, care, in baza unui contract de asociere cu CS Dinamo, plateste chirie pentru stadionul pe care disputa meciurile, are fata de clubul pe care il conduce datorii in valoare de aproximativ 300.000 RON, fiind si un proces pe rol in aceasta privinta. "Acestea sunt un fel de datorii istorice, sa le spunem asa, pe care insa au inceput sa le achite. Si mai exista o suma de 1.300.000 RON, bani pe care FC Dinamo i-a investit in minihotelul care se construieste in cadrul complexului, si pe care instanta judecatoreasca ii va considera plata pentru datorii mai vechi", a declarat Popescu. Eugen Colita, vicepresedinte al CS Dinamo, a declarat ca noua tabela de marcaj va fi instalata cel mai probabil in cursul lunii decembrie sau ianuarie si ca totodata va fi dat in folosinta si un studio TV. "Pentru toate lucrarile de amenajare si modernizare a bazei sportive Dinamo a fost alocata in acest an o suma de 5.000.000 RON", a declarat Colita, responsabil al departamentului logistica din cadrul CS Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.