Lume multa si buna, joi seara, la lansarea in Romania a canalului MGM. Amfitrion: Marcel Iures. Oaspeti: Gheorghe Dinica, Olga Delia Mateescu, Iurie Darie, Medeea Marinescu si multi, multi altii. Pe ecran: leul de la MGM, familiar tuturora, care

Lume multa si buna, joi seara, la lansarea in Romania a canalului MGM. Amfitrion: Marcel Iures. Oaspeti: Gheorghe Dinica, Olga Delia Mateescu, Iurie Darie, Medeea Marinescu si multi, multi altii.

Pe ecran: leul de la MGM, familiar tuturora, care rezistase chiar si cenzurii de pe vremea lui Ceausescu. In sala: Pantera Roz, deja o marca inregistrata a MGM.

Canalul emite non stop, subtitrat in limba romana, in pachetul de baza al operatorului UPC. Canalul va difuza, in urmatoarele luni, filme din arhiva Metro-Goldwyn-Mayer Studios, precum ""Niciodata sa nu spui niciodata"", ""Cei sapte magnifici"", ""Robocop"", ""Cel bun, cel rau si cel urat"" si ""Un pod prea indepartat"".

Versiuni locale ale postului specializat pe filme s-au lansat concomitent in Ungaria, Cehia si Slovacia, pentru peste 1,5 milioane de clienti. UPC este unul dintre liderii de pe piata serviciilor de comunicatii prin cablu, satelit, fibra optica si wireless din Romania. Retelele UPC Romania deservesc peste 1.300.000 clienti din aproximativ 200 de orase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.