Pentru concertul de maine, biletele sunt pe cale de epuizare. Cele de 50 RON si cele disponibile online (www.phoenix.ro,www.bilete.ro,www.vreaubilet.ro si www.myticket.ro) au fost vandute, iar ultimele, de 75 si 100 RON, se gasesc la casa de bilete a

Pentru concertul de maine, biletele sunt pe cale de epuizare. Cele de 50 RON si cele disponibile online (www.phoenix.ro,www.bilete.ro,www.vreaubilet.ro si www.myticket.ro) au fost vandute, iar ultimele, de 75 si 100 RON, se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si Magazinul Muzica.

Legendarul grup britanic a implinit recent 35 de ani de cariera si se afla in Romania pentru a patra oara, cel mai recent spectacol fiind cel de la Arad, (august a.c.) in fata a 15.000 de spectatori. Si atunci, si acum, Uriah Heep ""au fost adusi"" de Fundatia Phoenix, care a mai organizat concertele Megadeth, Faithless, Buena Vista Social Club, Jon Anderson si altii. Concertul de maine poate fi impartit in trei parti, prima fiind deschiderea asigurata de Raza (noul grup al super-chitaristului George Patranoiu), care va canta intre 20 si 30 de minute.

JAM-SESSION. Apoi, vor urca pe scena Iriiiiiiiiiiiiiiis, intr-un recital de 30-40 de minute, dupa care vedeta serii, Uriah Heep, va canta (potrivit contractului) 90 de minute. La final, va avea loc un jam-session intre componentii formatiilor Iris si Uriah Heep, a doua colaborare live, dupa cea de pe Aeroportul Baneasa. Considerati ""cei mai melodiosi hard-rockeri din lume"", Uriah Heep va interpreta majoritatea hiturilor inregistrate de-a lungul timpului, lasand spre final pe cele mai ""grele"": ""July Morning"", ""Look At Yourself"", ""Gypsy"", ""Sweet Lorraine"", ""Lady In Black"".

Cu o istorie care a inceput in 1967, Urah Heep se numara printre cele mai longevive grupuri rock din lume, avand de 20 de ani aceiasi componenta: Bernie Shaw - solist vocal, Mick Box - lider, chitara, Phil Lanzon - claviaturi, Trevor Bolder - chitara bas si Lee Kerslake - tobe. Englezii sosesc in tara astazi si vor pleca luni, iar British Airways (care au fani ai formatiei printre ""sefi"") i-au scutit de plata excedentului de bagaje, ce se ridica la cateva sute de kilograme (toate instrumentele).

Din punct de vedere gastronomic, au apreciat in mod special: micii, frigaruile, salata de vinete si branza ""Camembert"", dar mai ales o exceptionala palinca veche de 25 de ani si vinul de Recas, care i-au facut sa uite, pur si simplu, de Jack Daniela€™s, Remy Martin si vinurile frantuzesti cerute prin contract. Varsta sau bunul simt britanic i-au determinat sa aprecieze doar din priviri si din vorbe frumusetile feminine locale. Aradul li s-a parut patriarhal sia€¦ teutonic! Strandula€¦ pitoresc. Colaboratorii tehnicia€¦ exceptionali!

ALBUME DE STUDIO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.