Fosta mare atleta si ex-presedinte al FR Atletism, Iolanda Balas-Sotter, va primi Trofeul "Campion de Legenda", pe data de 12 decembrie, chiar in ziua in care va implini 70 de ani, in cadrul unei ceremonii organizate de Fundatia "Casa Campionilor". A
Fosta mare atleta si ex-presedinte al FR Atletism, Iolanda Balas-Sotter, va primi Trofeul "Campion de Legenda", pe data de 12 decembrie, chiar in ziua in care va implini 70 de ani, in cadrul unei ceremonii organizate de Fundatia "Casa Campionilor". Anuntul a fost facut, ieri, de catre consilierul de stat pe probleme de sport, Octavian Belu, informeaza Mediafax. "Intreaga cariera si contributia adusa de Iolanda Balas-Sotter sportului romanesc vor fi recompensate cu acest trofeu", a afirmat Belu, in vreme ce presedintele Fundatiei "Casa Campionilor", consilierul de stat pe probleme de sport Mariana Bitang a anuntat, tot ieri, ca forul pe care-l reprezinta va oferi doua cantonamente pe o perioada de un an loturilor nationale de atletism si natatie, fiecare "echipa" urmand sa includa cate zece sportivi si un antrenor. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.