Criminalul american in serie Danny Harold Rolling (foto) a fost executat ieri prin injectie letala pentru uciderea a cinci studente in 1990, informeaza Rompres.
Decesul a fost constatat la ora locala 18:30 (22:30 GMT), la mai bine de 16 ani de
Criminalul american in serie Danny Harold Rolling (foto) a fost executat ieri prin injectie letala pentru uciderea a cinci studente in 1990, informeaza Rompres.
Decesul a fost constatat la ora locala 18:30 (22:30 GMT), la mai bine de 16 ani de la seria de crime abominabile ce au costat viata a cinci studente ale Universitatii Florida, la inceputul anului universitar. Descoperirea celor cinci trupuri neinsufletite, intr-un interval de timp de trei zile, la sfarsitul lunii august 1990 a provocat teroare in campusul universitatii de la Gainsville. Toate victimele au fost ucise prin injunghiere cu un cutit de vanatoare, au fost abuzate sexual si apoi au fost abandonate in pozitii socante, unele dintre ele prezentand si mutilari. Trupul decapitat al unei studente a fost gasit in pozitia sezand, capul fiind pus deasupra trupului, pe o etajera. Dupa o vanatoare de suspecti lansata de politia americana, Danny Harold Rolling a fost prins si condamnat, in urma efectuarii mai multor expertize ADN. In timpul procesului ce a avut loc in 1994 criminalul a socat din nou alegand sa pledeze vinovat, desi era clar ca urma sa fie condamnat la moarte "Exista anumite lucruri pe care nu le pot nega, acestea fiind unele dintre ele", declara el. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.