Nici nu visa doamna Floarea Blaga (57de ani) din Baia Mare, de norocul ce avea sa dea peste ea ieri: 375 de milioane peste noapte! Baimareanca get-beget, Floarea lucreaza ca asistent medical intr-un cabinet de stomatologie. Mai are un an pana

Nici nu visa doamna Floarea Blaga (57de ani) din Baia Mare, de norocul ce avea sa dea peste ea ieri: 375 de milioane peste noapte!

Baimareanca get-beget, Floarea lucreaza ca asistent medical intr-un cabinet de stomatologie. Mai are un an pana la pensie, dar inca multi ani in care, este decisa, va citi
Jurnalul National.

Ieri a avut o zi plina la cabinet si nu a avut vreme decat pentru a frunzari ziarul si a verifica seria de pe talon. Talonul ce i-a adus 375 de milioane! ""Inca sunt socata, inca nu-mi vine sa cred, desi am primit de trei ori confirmarea. Deocamdata ma duc sa-mi vizitez mama, la tara, am grija de ea, e batrana... Nu pot sa-mi imaginez ce-o sa fac cu atatia bani!"" Floarea ne-a mai spus ca are o fiica, Larisa (32 de ani), si ""un nepot pe cinste"", Rares, de 9 ani. ""Probabil ca pentru ei o sa folosesc banii, dar acum inca sunt prea emotionata ca sa-mi fac planuri.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.