Autoritatile austriece se afla pe urmele unor romani banuiti ca planuiau sa o rapeasca pe Fiona Swarovski, mostenitoarea imperiului cristalelor. Un infractor roman aflat dupa gratii in Austria ""i-ar fi turnat"" pe cativa dintre compatriotii

Autoritatile austriece se afla pe urmele unor romani banuiti ca planuiau sa o rapeasca pe Fiona Swarovski, mostenitoarea imperiului cristalelor.

Un infractor roman aflat dupa gratii in Austria ""i-ar fi turnat"" pe cativa dintre compatriotii sai care organizau, dupa datele detinute de autoritati, rapirea Fionei Swarovski, informeaza Associated Press, fara sa dea prea multe detalii. Politia sustine ca rapitorii, de origine romana, ar fi avut intentia de a cere o rascumparare apreciabila pentru mostenitoarea imperiului cristalelor, in varsta de 41 de ani. Potrivit televiziunii de stat, citata de AP, politistii cauta in prezent mai multi membri ai unei bande de romani, suspectata ca ar fi pus la cale atacul.

Surse preluate de agentia de presa au precizat ca fortele de politie din provincia austriaca Tirol, unde se afla ""cartierul general"" al Companiei Swarovski, au intarit masurile de securitate in jurul uneia dintre resedintele Fionei, din localitatea alpina Kitzbuehel. Fiona este acum pazita de fortele de elita Cobra.

D...JÀ-VU? Nu este prima data cand romanii sunt asociati cu o tentativa de rapire. In urma cu patru ani, reporterii ziarului britanic News of the World au informat atat cititorii, cat si Scotland Yard-ul cu privire la o tentativa de rapire a nevestei si copiilor fotbalistului David Beckham de catre un grup de romani. Planul a fost dejucat si compatriotii nostri, arestati. Ulterior, ziarul a fost dat in judecata pentru calomnie de catre romanii arestati, care au spus ca
n-a fost vorba decat de un scenariu gen ""ce-ar fi daca"" si nu de un complot in toata legea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.