Antrenorul selectionatei de rugby a Bucurestiului, Marin Mot, este de parere ca elevii sai au toate sansele sa castige meciul de sambata, din etapa a doua a Challenge Cup, impotriva gruparii franceze Bayonne. De altfel, dupa toate probabilitatile, vo
Antrenorul selectionatei de rugby a Bucurestiului, Marin Mot, este de parere ca elevii sai au toate sansele sa castige meciul de sambata, din etapa a doua a Challenge Cup, impotriva gruparii franceze Bayonne. De altfel, dupa toate probabilitatile, vor reaparea pe terenul din Ghencea II si cativa jucatori care au absentat la meciul cu englezii de la Bristol din cauza unor accidentari, pe lista numarandu-se Ratiu, Fercu, Dascalu si Vlaicu. "Dascalu mai are unele probleme, insa sper sa-l recuperam pana la ora meciului. Astfel, vreau sa pot avea echipa pe care mi-as fi dorit sa mizez inca din primul minut si la partida cu Bristol. Cred ca baietii au invatat acum ca trebuie sa aiba mai mult curaj si incredere in ei. Nu trebuie sa ne mai respectam atat de mult adversarul, ci trebuie sa ne gandim ca-l putem invinge", a declarat Marin Mot pentru site-ul rugby.ro, adaugand ca spera intr-o prima victorie. "Se poate sa si castigam. Totul depinde de felul in care se va aborda acest meci", a concluzionat tehnicianul stelist, care pregateste si selectionata Capitalei in cupele europene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.