Dumitru Dragomir, seful LPF, i-a replicat dur lui Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, echipa care a solicitat Ligii programarea meciului cu Pandurii pentru sambata, si nu maine, dupa ce marti a jucat Cupa Romaniei. La aflarea verdictului
Dumitru Dragomir, seful LPF, i-a replicat dur lui Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, echipa care a solicitat Ligii programarea meciului cu Pandurii pentru sambata, si nu maine, dupa ce marti a jucat Cupa Romaniei. La aflarea verdictului LPF, care a pastrat programarea initiala, pentru vineri, la Caracal, motivand ca sambata dimineata joaca si caracalenii in Liga a II-a, iar terenul nu ar rezista la doua meciuri in aceeasi zi, Mititelu il atacase pe Dragomir. "Bine ca nu ne-au pus sa jucam seara, cand ne intorceam de la Brasov. Este incredibil ce decizie au luat cei de la Liga. Cred ca au fost influente prea mari acolo, dar sunt cel mai dezamagit de presedintele Dumitru Dragomir si cer sa nu mai reprezinte clubul Universitatea Craiova la LPF", a spus Mititelu. "Pai ce, eu il reprezint pe Mititelu? Eu reprezint Liga Profesionista de Fotbal, nu o persoana sau alta. El sa aiba grija, ca a facut destule gafe si eu am fost de foarte multe ori alaturi de el. E prost, pentru ca eu am fost de partea lui, dar eu ce sa-i fac? Si poate verifica toate actele la liga, sa vada ca l-am sustinut", a replicat ieri Mitica. Acesta le-a luat apararea lui Florin Prunea si Ionut Lupescu, de la FRF, cei doi fiind tinta mai multor atacuri in ultima vreme. "Eu sunt de parere ca trebuie sa-i lasam pe cei tineri in pace, sa munceasca, pentru ca sunt de perspectiva. Sunt de acord sa-i strunim din cand in cand, dar eu am incredere deplina in ei", a spus Dragomir.
"Ia foc Giulestiul daca pleaca Razvan"
Dragomir a anuntat ieri ca anul acesta va merge in deplasari in strainatate numai alaturi de dinamovisti, apreciind ca este port-bonheur-ul acestora in Cupa UEFA. "Nu voi merge cu Steaua la Madrid, chiar daca ma vor invita. Anul acesta merg cu Dinamo si sunt sigur ca le voi purta noroc. Fiul meu va merge cu Steaua, iar Valentin Alexandru cu Rapid", a explicat Dragomir cum a "impartit" deplasarile. Dragomir a mai spus ca "nici o echipa din Romania nu are fata momentan de Liga Campionilor", in ciuda faptului ca Dinamo are in acest sezon 19 meciuri consecutive fara infrangere. "Dinamo va fi cea mai buna atat timp cat la echipa va fi liniste. Daca Borcea si Rednic sunt lasati sa-si faca treaba, Dinamo va merge bine in continuare", a afirmat seful LPF despre parcursul bun al "cainilor". Presedintele LPF s-a aratat totodata nemultumit de faptul ca, dupa doar 12 etape in Liga I, zece antrenori s-au despartit de echipele pe care le antrenau. "E adevarat ca patronii, daca sunt nemultumiti de antrenori, au tot dreptul sa-i dea afara, dar nu cred ca acest lucru este benefic pentru competitie", a declarat Dragomir. Mitica s-a aratat totodata sceptic fata de o eventuala despartire a lui Razvan Lucescu de Rapid. "Eu zic ca ia foc Giulestiul daca pleaca Razvan. Nu cred ca George Copos poate sa-l dea afara pe Lucescu si nici nu cred ca vrea. Lucescu a aratat in multe randuri ca e un mare antrenor", a mai spus Dumitru Dragomir. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.