Eutelsat, unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor de comunicatii in banda larga prin satelit, lanseaza in Romania un pachet de servicii, cu utilizare intr-o gama variata de aplicatii: comunicatii in zone greu accesibile sau in cazul unor ca
Eutelsat, unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor de comunicatii in banda larga prin satelit, lanseaza in Romania un pachet de servicii, cu utilizare intr-o gama variata de aplicatii: comunicatii in zone greu accesibile sau in cazul unor calamitati, comunicare pe mare sau in avion, cu un grad maxim de securitate si confidentialitate.
Eutelsat detine o flota de 23 de sateliti, Romania urmand sa beneficieze de acestia prin intermediul Spectracom SA, in colaborare cu VIDEO SUONO din Grecia. Valeriu Velciu, administrator Spectracom, a precizat ca doua domenii importante care vor beneficia de noua tehnologie vor fi educatia si sistemul energetic national.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.