Demi Moore a cheltuit o adevarata avere pentru a arata ca in urma cu 20 de ani, intr-o incercare disperata de a-si relansa cariera artistica, dar si pentru a fi la inaltimea celor 28 de ani pe care ii are aratosul sau "toyboy", devenit intre timp sot
Demi Moore a cheltuit o adevarata avere pentru a arata ca in urma cu 20 de ani, intr-o incercare disperata de a-si relansa cariera artistica, dar si pentru a fi la inaltimea celor 28 de ani pe care ii are aratosul sau "toyboy", devenit intre timp sotul sau. In ciuda faptului ca transformarea a meritat toti banii, Demi, 43 de ani, mai are tot timpul cate ceva de ajustat. Acum insa, dupa ce a gasit un chirurg estetician specialist in indepartarea pielii flasce din zona genunchilor, Demi arata din nou de nota zece. Pe langa cei 10.000 de dolari platiti pentru aceasta ultima interventie chirurgicala, Demi a cheltuit pana in prezent aproximativ 550.000 de dolari pe operatii estetice.
Va prezentam mai jos o parte din sumele exacte platite de actrita in incercarea sa de a arata ca la 20 de ani: liposuctiile - 32.000 de dolari; implantul mamar pentru filmul Striptease din 1996 - 22.000 de dolari; operatiile ulterioare pentru reducerea implantului si pentru ridicarea sanilor - 19.000 dolari; lifting facial - 7500 dolari; peeling chimic pentru pielea faciala - 20.000 de dolari; interventiile stomatologice si albirea dintilor cu laser - 12.400 dolari; o dieta de lunga durata, nutritionist, instructor personal de fitnes, instructor de yoga si de kick-boxing - 165.000. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.