Impacarea cu fanii
Dupa cateva sezoane marcate de eliminari inca din faza ""16-imilor"", Steaua a reusit sa se califice in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Campioana
en-titre a invins miercuri seara, in Ghencea, cu 3-0, divizionara B Forex Brasov.

Ros-albastrii s-au desprins abia in repriza secunda, desi au intalnit un adversar al carui singur scop a fost limitarea proportiilor scorului. Cel mai aplaudat jucator stelist a fost francezul Cyril Thereau, ale carui executii i-au incantat pe cei aproximativ 10.000 de suporteri. ""Thereau e un jucator valoros, care stie cand trebuie sa paseze, stie sa joace pentru cei care vin din linia a doua. Se vede ca are alta scoala de fotbal, iar cultura lui fotbalistica e diferita"", a spus antrenorul Cosmin Olaroiu. Menajat, Nicolae Dica a fost ovationat de fani, desi se astepta la o primire ostila dupa ratarile de la Galati.

VICTORII. Dupa meci, Olaroiu a declarat: ""Era important sa castigam, iar faptul ca am avut o buna dispozitie de joc ne multumeste foarte mult. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si la victorii, si la infrangeri. Nu trebuie sa ne lamentam prea mult. A fost un prilej bun pentru jucatori de a se descatusa. Steaua trebuie sa joace fiecare meci la victorie, indiferent ca este amical, in campionat, in Cupa sau in Liga Campionilor. Steaua e obligata sa castige toate meciurile"".

Citeste si:

ANALIZA. Despre infrangerile din Liga Campionilor si criticile de care au fost urmate, Olaroiu a declarat: ""Cand castigi esti sfant, esti cel mai bun, iar cand pierzi esti un imbecil sau chiar mai rau. Cand un copil merge la scoala in clasa intai e greu sa stie sa citeasca, sa scrie si sa cunoasca tabla inmultirii. Real Madrid a jucat toate editiile, Lyon a ajuns de trei ori in sferturi"".

URNE