Real Madrid a jucat cu echipa a doua in partida cu Ecija din Cupa Spaniei si n-a reusit sa scoata decat un egal, 1-1. ""Galacticii"" vor incerca sa dreaga busuiocul in returul de pe ""Bernabeu"". Multe dintre adversarele echipelor romanesti in E

Real Madrid a jucat cu echipa a doua in partida cu Ecija din Cupa Spaniei si n-a reusit sa scoata decat un egal, 1-1. ""Galacticii"" vor incerca sa dreaga busuiocul in returul de pe ""Bernabeu"".

Multe dintre adversarele echipelor romanesti in Europa au fost angrenate in aceasta saptamana in cupe nationale. Daca Lyon a scos pe PSG din Cupa Ligii Frantei, iar Tottenham s-a calificat in optimile Cupei Ligii Angliei, Leverkusen a fost eliminata din Cupa Germaniei de o echipa de liga a doua.

STEAUA. Dupa ce a invins Steaua si Barcelona, Real Madrid n-a fost in stare sa treaca in Cupa Spaniei de o formatie din a treia liga, Ecija. Madrilenii au remizat, 1-1 in prima mansa, si vor juca pentru calificare in returul de pe ""Santiago Bernabeu"". Real a deschis scorul prin Cassano, in minutul 67, iar Nolito a restabilit egalitatea (a€™81). E adevarat ca Fabio Capello a odihnit mare parte dintre titulari, dar i-a avut pe teren pe rezervele de lux Beckham, Cassano si Ronaldo. In schimb, in Franta, Lyon nu poate fi oprita nici macar in Cupa Ligii. Baietii lui Gerard Houllier s-au calificat in sferturi dupa ce au castigat cu 2-1 partida cu PSG, adversara Rapidului din grupa G a Cupei UEFA. Golurile lionezilor au fost marcate de Wiltord (a€™88 si a€™90), in timp ce pentru parizieni a inscris Paulo Cesar, in minutul 58 din penalty. In optimile de finala ale Cupei Ucrainei, Florin Cernat a marcat un gol pentru Dinamo Kiev in meciul cu FC Harkov, castigat cu
2-0. Mihalik (a€™34) a deschis scorul, iar romanul a majorat avantajul in minutul 53.

DINAMO. Bayer Leverkusen, adversara ""cainilor"" in grupa B a Cupei UEFA, a fost eliminata in turul doi al Cupei Germaniei, fiind invinsa 2-3, dupa prelungiri, de MSV Duisburg (liga a doua). Golurile ""aspirinelor"" au fost marcate de Barnetta (a€™20) si Rolfes (a€™83). La Duisburg, Mihai Tararache a fost integralist, iar Filipescu nu a fost convocat. O alta componenta a grupei B, Tottenham, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei, dupa ce a castigat cu 5-0 intalnirea cu gruparea de amatori Milton Keynes Dons. La randul sau, Besiktas a invins cu 5-1 pe terenul lui Bucaspor, intr-un meci din grupa D a Cupei Turciei. Pentru ""vulturi"" au marcat Fahri (a€™12), Gulec (a€™41), D. Bobo (a€™59, a€™83) si Delgado a€™79.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.