Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Brasov, Ioan Neculaie, a anuntat ieri ca Dinu Gheorghe (foto) a fost numit in functia de presedinte executiv al gruparii din Liga a II-a, mandatul acestuia urmand sa inceapa la data de 1 decembrie.
Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Brasov, Ioan Neculaie, a anuntat ieri ca Dinu Gheorghe (foto) a fost numit in functia de presedinte executiv al gruparii din Liga a II-a, mandatul acestuia urmand sa inceapa la data de 1 decembrie. "S-a rezolvat totul, Dinu Gheorghe este in functia de presedinte executiv. Pentru noi este de departe cea mai buna solutie. Dinu Gheorghe este un profesionist suta la suta care poate ridica clubul. Contractul sau va fi valabil doi ani, dar se poate prelungi", a afirmat oficialul brasovean. Neculaie sustine ca preluarea postului de catre Dinu Gheorghe nu va avea loc inainte de 1 decembrie, pana atunci urmand ca acesta sa faca o evaluare a clubului. "Acum dansul evalueaza clubul, sa vedem cum stam, iar dupa aceea va fi prezentat oficial. Oricum, numirea sa nu va aduce schimbari in organigrama clubului. De exemplu, cu antrenorul Gabi Stan se cunoaste de 30 de ani si nu vor fi probleme de colaborare. Obiectivul nostru nu s-a schimbat, acum incercam sa construim", a explicat Neculaie. Presedintele CA al gruparii de sub Tampa l-a ironizat pe principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, spunand ca acesta a acceptat mult prea usor demisia lui Dinu Gheorghe din functia de presedinte executiv al clubului giulestean. "Copos ar mai putea invata ceva fotbal de la Dinu Gheorghe. A acceptat prea usor sa se desparta de un profesionist ca Dinu Gheorghe", a adaugat Neculaie. Dinu Gheorghe, care a demisionat la inceputul lunii octombrie din functia de presedinte executiv al lui FC Rapid, il va inlocui la FC Brasov pe Marian Georgescu, acesta renuntand duminica, din motive personale, la postul pe care il ocupa de un an. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.