Cainii rosii ii pot contrazice pe cei care contesta valoarea echipei din Stefan cel Mare Gata! Este randul cainilor rosii sa intre focul meciurilor din grupa B ale Cupei UEFA. Besiktas Istambul, adversara de joi seara a dinamovistilor, a incepu

Cainii rosii ii pot contrazice pe cei care contesta valoarea echipei din Stefan cel Mare

Gata! Este randul cainilor rosii sa intre focul meciurilor din grupa B ale Cupei UEFA. Besiktas Istambul, adversara de joi seara a dinamovistilor, a inceput cum nu se poate mai prost partidele din grupa fiind invinsa acasa in primul tur de Tottenham. Tocmai de aceea, pentru a mai pastra sanse la calificare, turcii trebuie neaparat sa plece cu toate punctele de la Bucuresti, in partida transmisa in direct de TVR1 la 20:30. Lucru de care baietii lui Mircea Rednic nu au cum sa nu profite. De altfel, partidele din competitiile europene reprezinta un prilej nemaipomenit de a demonstra tuturor celor care spun ca Dinamo nu merita fotoliul de lider din campionatul intern ca lucrurile nu stau deloc asa. De nenumarate ori oficialii din Stefan cel Mare au fost acuzati ca au castigat prea multe jocuri cu ajutorul arbitrilor. Este adevarat ca aceste afirmatii n-au fost niciodata probate, dar in ultimii ani aproape fiecare partida disputata de caini in cupele europene s-a soldat cu un esec. Asa ca acum elevii lui Rednic pot inchide gura celor care contesta valoarea echipei din Stefan cel Mare, nu cu pumnul, cum s-a mai vazut pe la noi, ci prin jocul prestat pe teren.

ACCESIBIL. Cupa UEFA este mai accesibila echipelor romanesti: Steaua a ajuns anul trecut pana in semifinala, iar Rapidul s-a oprit in sferturi. Cel putin deocamdata Liga Campionilor este o palarie mult prea mare pentru formatiile noastre. Diferentele uriase de buget si-au spus cuvantul.

Intalnirile cu Real si Lyon au aratat romanilor nivelul fotbalului intern. Este adevarat ca fata de acum cinci ani calitatea campionatului intern s-a imbunatatit. Insa mai este cale lunga pana sa ajungem sa jucam cu puternicii Europei, daca nu de la egal, macar sa nu mai fim victime sigure.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.