Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Camataru, a fost transferat, ieri, din arestul Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova in cel de la Rahova. "Ca urmare a solicitarii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si a aprob
Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Camataru, a fost transferat, ieri, din arestul Penitenciarului de Maxima Siguranta Craiova in cel de la Rahova. "Ca urmare a solicitarii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si a aprobarii Administratiei Nationale a Penitenciarelor, pentru continuarea cercetarii cauzelor in care este parte, Vasile Balint a fost transferat astazi (n.r. - ieri) de la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Craiova la Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Bucuresti Rahova", a spus purtatorul de cuvant al Penitenciarului Craiova, Daniel Barbu. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.