O noapte de neuitat. Asa se poate descrie show-ul lui Seal de pe scena Salii Polivalente, un spectacol plin de culoare si caldura. Artistul britanic a aratat romanilor, in premiera, cum ""saruta trandafirul"". Asa cum cere eticheta unui artist

O noapte de neuitat. Asa se poate descrie show-ul lui Seal de pe scena Salii Polivalente, un spectacol plin de culoare si caldura. Artistul britanic a aratat romanilor, in premiera, cum ""saruta trandafirul"".

Asa cum cere eticheta unui artist valoros, Seal a iesit pe scena exact la ora anuntata, la 20:30, dupa ce noua formula de Taxi a incalzit publicul nerabdator sa-l vada live pe cel care ne face sa tremuram de fiecare data cand interpreteaza celebrul hit ""Kiss From a Rose"". Fascinati de primele acorduri de chitara electrica, cei 4.000 de spectatori s-au ridicat in picioare, murmurand piesa de inceput ""The beginning"". Seal a cucerit romanii prin vocea sa puternica, piesele sensibile, dar si prin interactivitatea cu cei aflati in sala. Mai mult, cantaretul soul a rugat publicul sa ""sparga regulile"" si sa se manifeste exact asa cum se simt mai bine. Cald si entuziast, Seal a vorbit cu o fetita din primul rand, pe care el a inteles ca ar chema-o Taluca, si pe care a luat-o pe scena cantandu-i piesa ""Whirlpool"". Un gest emotionant care, cu siguranta, a atins coarda sensibila a reprezentantelor sexului frumos prezente in sala.

RITUAL SCENIC. Chiar si artistii autohtoni au fost vrajiti de vocea pregnanta a artistului britanic. Marian Ionescu si Cristi Enache de la Directia 5, Crina Mardare, Cornel Ilie de la Vank, Stefan Banica si Andreea Marin, Nico, Horia Brenciu, Gabriel Cotabita, Berti Barbera, Luminita Anghel, Andrei de la Zob, Lapi si multi altii au tinut mortis sa-l vada pe Seal in carne si oase, aplaudand si dansand la unison, fiind complet patrunsi de vocea si jocul scenic al artistului. Seal a interpretat atat piese mai vechi, cunoscute, cat si piese de pe noul album. Cei cinci instrumentisti care l-au acompaniat pe Seal au dat un sound rock muzicii pop-soul, transformand show-ul intr-un ritual scenic extrem de viu. ""Am ramas surprins de publicul numeros care a dansat si a cantat odata cu mine. Fantastic!"", a declarat Seal dupa concert. De asemenea, el a marturisit ca a fost fascinat de zona Ardealului. ""Nu am crezut ca exista locuri asa frumoase. Este cel mai frumos tinut pe care l-am vazut in viata mea. Incredibil. Nu-mi pare rau ca am mers 18 ore pana aici!"", a mai spus artistul, care a venit in Romania direct dupa concertul din Croatia. Seal a parasit Romania la cateva ore dupa concert, intrucat urmatoarea destinatie concertistica de pe agenda sa a fost Sofia (Bulgaria), unde a cantat ieri seara.

PASIUNI. Seal este extrem de fericit ca va fi taticul unui baietel pentru a doua oara. Cei doi mai au un baietel, Henry, insa Heidi Klum are si o fetita, pe nume Leni, din relatia sa cu Flavio Briatore. Pentru cei care nu stiu foarte multe despre artistul care ne-a calcat pragul, ei bine, Seal si-a incercat talentul muzical intr-o trupa de funk, ""Push"", cu care a si plecat in turneu, in Japonia, pe la mijlocul anilor a€™80. Mai mult, Seal a cantat si cu o trupa de blues din Tailanda. Seal este stangaci, ii place sa joace tenis, sa se dea cu snowboard-ul si sa navigheze Internetul atunci cand e liber sau cand nu face muzica. A avut mai multe slujbe, printre care vanzator la McDonalda€™s, designer de haine din piele si electrician, asta pentru ca Seal are diploma de inginer, dar si de arhitect.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.