Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a reusit sa treaca de turul inaugural al turneului ATP de la Sankt Petersburg, dotat cu premii in valoare de un milion de dolari, dupa ce l-a invins, ieri dupa-amiaza, pe croatul Marin Cilici, j
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a reusit sa treaca de turul inaugural al turneului ATP de la Sankt Petersburg, dotat cu premii in valoare de un milion de dolari, dupa ce l-a invins, ieri dupa-amiaza, pe croatul Marin Cilici, jucator venit din calificari, cu scorul de 6-4, 7-5. Conform site-ului oficial al competitiei din Rusia, pentru calificarea in turul secund, Pavel va primi un bonus de 25 de puncte in ierarhia ATP si un cec in valoare de 17.000 de dolari. In faza urmatoare, reprezentantul nostru va evolua impotriva invingatorului din meciul care i-a opus pe rusul Dmitri Tursunov si pe bielorusul Max Mirnii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.