Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a marturisit luni seara, la Realitatea tv, ca, daca i s-ar cere, ar sponsoriza din nou campania electorala a PSD. El i-a dat cu tifla presedintelui Basescu explicand de ce a dat bani social-democratilor. Astfel,
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a marturisit luni seara, la Realitatea tv, ca, daca i s-ar cere, ar sponsoriza din nou campania electorala a PSD. El i-a dat cu tifla presedintelui Basescu explicand de ce a dat bani social-democratilor. Astfel, Dinu Patriciu a insistat ca nu a sponsorizat PSD ca atare, ci pe candidatul partidului la Primaria Capitalei, Mircea Geoana, considerand ca poate fi un primar mai bun decat Traian Basescu. "Geoana mi se parea in acel moment un intelectual, un om pregatit pentru managementul unui mare oras", a explicat omul de afaceri. El a amintit ca a sponsorizat si campania lui Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei, "in aceeasi masura". "Asa se manifesta responsabilitatea sociala a unei corporatii (n.r.-Rompetrol). Cand o sa invatam ca asta este normalitatea unei democratii atunci nu o sa mai consideram astfel de gesturi ca fiind iesite din comun", a sustinut Patriciu. El a spus ca ia in calcul, in mod categoric, ca pe viitor sa sponsorizeze din nou PSD, negand ca ar fi la curent cu intentia PNL de a-l exclude din randurile sale daca ar exista o astfel de "recidiva". "Daca asa considera ei ca trebuie sa faca, asa trebuie sa faca. As mai sponsoriza PSD daca mi s-ar cere. Mi se pare normal", a subliniat Patriciu. El a spus ca ar sponsoriza si candidati ai PD daca i s-ar cere si daca ar considera ca are motive sa o faca.
Guvern cu PSD
Pe de alta parte, Patriciu a militat pentru o formula guvernamentala formata atat din PNL si PD, cat si din PSD. "Eu astazi cred ca ar fi interesul nostru, al tuturor, ca Romania sa aiba un guvern puternic, coerent, bazat pe larga majoritate parlamentara, care nu se poate realiza fara intelegerea unor grupuri importante din Parlament. Si acestea sunt doar trei: PNL, PSD si PD", a declarat liberalul. Mai mult, el a insistat ca exista "toate semnele" pentru o Coalitie PSD-PD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.