Maine seara, la Amsterdam White House Cafe & Terrace (fosta Cina), Noblesse Oblige si Tetine vor concerta pentru prima data in Romania, in cadrul UnderLondon, un eveniment prezentat de Mountain Dew si sustinut de ClickNet Express. Renumit pen

Maine seara, la Amsterdam White House Cafe & Terrace (fosta Cina), Noblesse Oblige si Tetine vor concerta pentru prima data in Romania, in cadrul UnderLondon, un eveniment prezentat de Mountain Dew si sustinut de ClickNet Express.

Renumit pentru show-urile teatrale si sfidatoare, duo-ul Sebastian si Valerie (Noblesse Oblige) a pregatit o mica surpriza publicului din Romania: o interpretare proprie a piesei ""Dragostea din tei""! Hit-ul trupei
O-Zone a creat o adevarata manie in toata lumea, iar trupa underground-ului londonez s-a aratat incantata sa interpreteze o versiune electro-clash-alternative a celebrei piese.

ELECTRO-PUNK. Duo-ul Noblesse Oblige - Sebastian Philipp si Valerie Renay - a reusit ca dupa noua luni in circuitul cluburilor londoneze sa-si creeze un public fidel si sa lanseze doua single-uri foarte bine primite de fani si critici: ""Bitch"" si ""Quel Genre De Garcon"". Caracterizat de presa britanica drept o trupa ""acida, dar inteligenta si amuzanta"", cu un vibe ""neo-kunst-electro-punk"", cuplul Noblesse Oblige a impresionat nu doar prin show-urile ""salbatice si spectaculoase"", ci si printr-un sound extravagant, un melanj de muzica rock si ritmuri militare, sonoritati electro-disco-punk si influente de origine franceza.

STARE DE SPIRIT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.