Un jefuitor de locuinte a fugit de sub escorta politiei, care il transportase la spital, dupa ce se taiase pe maini in sediul Sectiei 13 de Politie din Bucuresti. Eugen Militaru, in varsta de 24 de ani, a primit ingrijiri in arestul sectiei de politie, insa ranile pe care si le-a provocat necesitau interventia medicilor. Astfel, acesta a fost dus in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 05.00, la Spitalul clinic de urgenta Bagdasar Arseni, dupa acordarea ingrijirilor medicale politistii urmand sa-l duca inapoi la sectie. In drum spre duba politiei, aflata in curtea spitalului, acesta a fugit, politistii care il insoteau am alergat dupa el aproximativ o suta de metri, fara sa reuseasca sa-l prinda, hotul disparand in zona Pietei Berceni - soseaua Oltenitei. Politistii nu au folosit armele din dotare, intrucat zona nu permitea un astfel de demers.
Eugen Vasile Militaru, arestat preventiv pentru furt calificat, in legatura cu jefuirea unor locuinte, este din Oltenita, politistii luand masuri pentru darea lui in urmarire.
Hotul are o inaltime de 1,75 metri, par negru, frunte lata, nasul drept si ochii caprui. Are tatuaje pe tot corpul si in momentul evadarii, era imbracat in trening, cu pantaloni de culoare inchisa si jacheta gri. (B.C.G.)