Mircea Rednic s-a aratat satisfacut de prestatia elevilor sai in meciul castigat, cu 3-1, in fata formatiei din liga a treia Farul II Constanta, disputat luni seara pe Stadionul ""Lia Manoliu"", mai ales ca a trimis pe gazon o formula inedita de echi
Mircea Rednic s-a aratat satisfacut de prestatia elevilor sai in meciul castigat, cu 3-1, in fata formatiei din liga a treia Farul II Constanta, disputat luni seara pe Stadionul ""Lia Manoliu"", mai ales ca a trimis pe gazon o formula inedita de echipa.

STRATEGIE. ""A fost un meci util, pentru ca am dat o sansa unor fotbalisti pe care nu i-am folosit pana acum. Era normal ca elevii mei sa trateze acest meci mai lejer, avand in vedere ca jucam cu un adversar din liga a treia, care pana la urma s-a dovedit destul de bine asezat. Mi-a placut cum a jucat formatia Farul II"", a spus Rednic. La randul sau, atacantul Ionel Danciulescu (foto stanga) a declarat ca Dinamo putea obtine mai mult: ""A fost ca un antrenament reusit, dar se putea si mai bine. Noi ne gandim mai mult la meciurile care vor veni, pentru ca avem un program greu si care se va aglomera o data cu partidele din Cupa UEFA"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.