Rapidul avea nevoie de un punct in Regie pentru a-si asigura locul al treilea, cel care ii trimitea in Cupa UEFA daca Steaua lua titlul. Razvan Lucescu (foto) a jucat italieneste, la 0-0, si i-a iesit, in conditiile in care Sportul nici n-a putut si
Rapidul avea nevoie de un punct in Regie pentru a-si asigura locul al treilea, cel care ii trimitea in Cupa UEFA daca Steaua lua titlul. Razvan Lucescu (foto) a jucat italieneste, la 0-0, si i-a iesit, in conditiile in care Sportul nici n-a putut si probabil ca nici n-a vrut mai mult. Perdanta a fost FC National, care a invins, nu fara emotii, pe FCM Bacau, "bancarii" avand la final acelasi numar de puncte ca si giulestenii, insa dezavantajul rezultatelor din meciurile directe, 0-3 si 3-3. Oricum, clasarea pe pozitia a patra a lui FC National este una onoranta in conditiile in care echipa a fost carpita cu jucatori veniti din toate directiile, plus un antrenor necunoscut, Roberto Landi, care si-a demonstrat din plin calitatile in Cotroceni. La finalul meciului din Regie, George Copos, patronul de fapt, dar nu si de drept, al Rapidului, a dat asigurari ca Razvan Lucescu va ramane in Giulesti si in sezonul viitor. "Rapid si-a atins obiectivul. Cred ca Razvan Lucescu a crescut foarte mult in ultima vreme. Este un om matur, responsabil, si cred foarte mult in el. Este adevarat ca trebuie sa facem cateva achizitii serioase. Ne trebuie cel putin trei-patru jucatori pentru a putea avea o echipa competitiva", a spus Copos, care si-a amintit ca si el l-a dorit foarte mult pe Hagi in Giulesti. Ca de obicei, vicepremierul s-a plans de greutatile pe care le are cu finantarea Rapidului: "Este o datorie morala fata de oameni, fata de cei care iubesc aceasta echipa, sa asigur un buget. Am intrat, sper sa raman, nu pot sa ies din pacate, dar in acelasi timp sa nu uite nici un spectator sau nici un suporter al Rapidului ca o banca nu imi da credit pentru fotbal, ci pentru investitii serioase, pentru ca din fotbal se pierd bani". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.