Cei doi fosti sefi ai SRI Prahova trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru protejarea unor grupari infractionale care comercializau ilegal produse petroliere au fost pusi in libertate, ieri, masura arestarii preventive fiind inlocuita cu
Cei doi fosti sefi ai SRI Prahova trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru protejarea unor grupari infractionale care comercializau ilegal produse petroliere au fost pusi in libertate, ieri, masura arestarii preventive fiind inlocuita cu interdictia de a parasi tara. Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata pe coloneii in rezerva Corneliu Paltanea si Daniel Bucur, fost sef si, respectiv, fost prim-loctiitor la Sectia de informatii a SRI Prahova, alaturi de Octavian Nan, ex-director general la Rafinaria SC Astra Romana Ploiesti. Tribunalul Militar Bucuresti a decis inlocuirea masurii arestarii preventive cu obligarea de a nu parasi localitatea, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a facand recurs. Curtea Militara de Apel a mentinut insa hotararea instantei inferioare, astfel ca cei doi au parasit, ieri, sediul Directiei Cercetari Penale a IGP. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.