Directorul de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a fost acuzat ieri de catre impresarul Marcel Popescu de faptul ca ar fi incercat sa boicoteze transferurile nigerianului Aboudun Agunbiade si australianului John Wayne Srhoj la Poli

Directorul de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a fost acuzat ieri de catre impresarul Marcel Popescu de faptul ca ar fi incercat sa boicoteze transferurile nigerianului Aboudun Agunbiade si australianului John Wayne Srhoj la Poli Timisoara.

Intr-o conferinta de presa, Popescu a dezvaluit ca Prunea l-ar fi amenintat ca, daca ii va duce pe cei doi la gruparea timisoreana, acestia nu vor fi declarati liberi de contract.

DEZVALUIRI. ""E momentul sa se spuna lucruri care nu s-au spus. Am fost insultat, amenintat si amendat pentru ca indraznesc sa-i apar pe jucatori. Prunea mi s-a adresat cu limbajul unui sofer al unui camion cu cai. A recunoscut ca jucatorii au dreptate, dar a mai afirmat ca niciodata nu vor fi liberi de contract atat timp cat optiunea lor este Timisoara"", a spus Popescu. Srhoj si Abiodun au fost declarati jucatori liberi de catre Comisia pentru Statutul Jucatorului, in sedinta de la 3 octombrie. Marcel Popescu acuza ca prietenia lui Prunea cu presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, sta la baza tergiversarii verdictului. ""Am asteptat aceste patru luni pentru ca respect justitia si fotbalul din Romania, dar nu stiu ce sa mai fac. Timisoara ma doreste, iar eu am tot asteptat sa fiu declarat jucator liber"", a declarat Abiodoun.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.