Fosta Miss Moldova ar vrea sa joace intr-un film alaturi de Monica Barladeanu sau, de ce nu, intr-o telenovela Simona Sensual este intr-adevar o prezenta senzuala. Inalta, blonda si cu ochi albastri, fosta reprezentanta a Politehnicii Iasi in Di

Fosta Miss Moldova ar vrea sa joace intr-un film alaturi de Monica Barladeanu sau, de ce nu, intr-o telenovela

Simona Sensual este intr-adevar o prezenta senzuala. Inalta, blonda si cu ochi albastri, fosta reprezentanta a Politehnicii Iasi in Divizia Sexy si fosta Miss Moldova face senzatie la orice aparitie. Asa ca nu mai ramane de facut decat debutul in muzica.

Dupa cum spune ea insasi, pentru a deveni cantaret nu este nevoie neaparat de talent (conteaza doar in proportie de 30%), ci mai degraba de bani. ""Poti sa fii oricat de talentat, daca nu ai bani pentru inceput, daca nici o casa de productie, nu investeste in tine, in proiectul tau"", este parerea blondinei despre secretul succesului.

Iar daca nu reusesti in muzica, atunci te apuci de afaceri: cumperi cu 100.000 de euro un spatiu pe Magheru, unde iti deschizi... un salon de coafura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.