Show-ul de vineri seara in care vedete vor fi trupele Tetine (foto) si Noblesse Oblige va fi deschis de un DJ britanic, stabilit in Romania. Este vorba despre Tom Wilson, care a participat la numeroase festivaluri din Marea Britanie, alaturi de n

Show-ul de vineri seara in care vedete vor fi trupele Tetine (foto) si Noblesse Oblige va fi deschis de un DJ britanic, stabilit in Romania.

Este vorba despre Tom Wilson, care a participat la numeroase festivaluri din Marea Britanie, alaturi de nume celebre ca Supergrass si Elastica. Wilson a mai sustinut party-uri in Tokyo sau München, a mixat alaturi de alti DJ de renume precum Adam Freeland, Malcolm Catto, Roots Manuva si DJ Woody (World Vestax Scratch Champion).

SKVJS CREW. Spectacolul va fi completat cu proiectii video mixate live de SKVJS crew, o echipa de VJ romani cu o prezenta constanta in clubbingul autohton (sergei a€˜n koshimin) si cel international. Organizat de Emag!c Entertainment, show-ul de la Amsterdam White House Cafe & Terrace este prezentat de Mountain Dew si sustinut de ClickNet Express. Biletele costa 35 RON si se gasesc la www.myticket.ro si Diverta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.