La adunarea anuala a bisericii scientologice din Sussex, de la sfarsitul saptamanii trecute, membrii cultului au platit bani multi pentru a sta cat mai aproape de vedeta din "Misiune Imposibila", in functie de distanta la care se aflau de scaunul sta
La adunarea anuala a bisericii scientologice din Sussex, de la sfarsitul saptamanii trecute, membrii cultului au platit bani multi pentru a sta cat mai aproape de vedeta din "Misiune Imposibila", in functie de distanta la care se aflau de scaunul starului hollywoodian.
Cei care au stat cel mai departe de actor, incat abia l-au putut vedea, la capatul cel mai indepartat al pavilionului, au platit intre 500 si 600 de lire sterline (750 - 890 de euro), in functie de pozitie, relateaza dailytelegraph.co.uk, citat de Mediafax. Pentru cei care il puteau atinge pe Cruise, scaunul a costat 1000 de lire sterline. Starul a luat loc intr-un separeu destinat elitei mondiale a uneia dintre cele mai curioase organizatii de pe planeta.
Adunarea a avut loc pentru a sarbatori deschiderea unui nou centru scientologic in Londra, un tribut in valoare de 25 de milioane de lire sterline adus fondatorului acestui cult, L. Ron Hubbard. Scriitor prolific de literatura SF, Hubbard s-a decis intr-o zi ca ar fi amuzant si benefic din punct de vedere financiar sa-si fondeze propria religie, aducand in sprijinul sau povesti despre raul galactic, numit Xenu, zborul intergalactic si holocaustul nuclear. Cruise este reprezentantul cel mai cunoscut al acestui cult, si recent, si iubita sa, actrita Katie Holmes, s-a convertit la aceasta religie.
La ceremonie au mai participat liderul si presedintele bisericii David Miscavige, si personalitati de la Hollywood precum actritele Jenna Elfman, castigatoare a unui Glob de Aur si Anne Archer.
Nu se stie daca partenera lui Cruise a luat si ea parte la eveniment. Katie a apelat in urma cu cateva zile la designerul italian Giorgio Armani pentru rochia sa de mireasa, alimentand speculatiile conform carora ea si Tom Cruise se vor casatori in cateva saptamani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.