Campioana handbalului feminin romanesc, Rulmentul Brasov, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, desi a castigat, duminica seara, mansa retur cu Ferencvaros Budapesta, cu scorul de 30-29 (14-15), contand pentru faza a doua preliminara a ce
Campioana handbalului feminin romanesc, Rulmentul Brasov, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, desi a castigat, duminica seara, mansa retur cu Ferencvaros Budapesta, cu scorul de 30-29 (14-15), contand pentru faza a doua preliminara a cele mai importante competitii intercluburi din Europa. Cum in meciul tur, disputat acum o saptamana la Budapesta, Ferencvaros reusise sa se impuna la sase goluri diferenta, scor 30-24, elevele antrenoarei Mariana Tarca au pierdut sansa de a accede in Liga Campionilor si se multumesc cu intrarea in Cupa EHF. La finalul intalnirii de la Brasov, in care Sorodoc a fost cea mai buna marcatoare a gazdelor, cu opt goluri, antrenoarea Mariana Tarca s-a aratat suparata pe lipsa de coeziune din echipa sa. "S-a vazut si in acest meci, ca si in mansa tur, ca nu exista in acest moment coeziune in lotul nostru. Pot spune ca sunt multumita de felul in care au jucat fetele acest joc, dar evident sunt trista ca nu am obtinut calificarea. Trebuie, insa, sa gasim curajul de a fi obiectivi, si sa spunem ca in acest moment atat putem. Ne asteapta prezenta in Cupa EHF si vom merge sa ne jucam sansele", a spus Tarca. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.