Qatar Airways a intrat recent pe piata romaneasca prin deschiderea unui birou local, compania intentionand sa lanseze in termen de un an, un an si jumatate o cursa directa pe ruta Bucuresti-Doha. "Qatar Airways, una dintre cele mai tinere si mai prem
Qatar Airways a intrat recent pe piata romaneasca prin deschiderea unui birou local, compania intentionand sa lanseze in termen de un an, un an si jumatate o cursa directa pe ruta Bucuresti-Doha. "Qatar Airways, una dintre cele mai tinere si mai premiate companii aeriene din lume, a intrat oficial in aceasta toamna pe piata romaneasca, prin nominalizarea companiei Atlantic Tour ca agent general de vanzari", a declarat directorul departamentului de outgoing al agentiei Atlantic Tour, Marius Mihulin. Qatar Airways, fondata in 1994 si relansata in 1997, este linia aeriana nationala a statului Qatar, una dintre companiile cu cea mai dinamica crestere si zboara in 70 de destinatii in toata lumea asigurand conexiuni catre Orientul Mijlociu si Indepartat, Africa, subcontinentul Indian si Europa, via Doha. Qatar Airways este una dintre cele patru companii aeriene ce au calificativul de "Cinci stele" si a fost votata de curand "Cea mai buna companie aeriana din lume", dar si din Orientul Mijlociu. Pe langa cele doua clase, Economy si Business, Qatar Airways pune la dispozitia clientilor sai si locuri la clasa "First", oferindu-le acestora scaune rabatabile la 180 de grade, cu sistem electronic de masaj al spatelui, distanta mai mare intre scaune, perna cu puf, papuci, pijamale etc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.