Ei cred ca ele nu vor aventuri, ci doar parteneri de recitat ""Luceafarul""

Femeile beneficiaza de caracterizari in fel si chip. Ele sunt casnice, ele sunt mame, ele sunt isterice, usuratice, mironosite, profitoare, gaite. Sunt vinovate. Si poete! Cum, doamnelor, nu stiati ca sunteti mari poetese, nu doar celebre metrese? Ei bine, sunteti. La naiba, suntem. Ca toate il avem pe dracua€™ artistic in noi, care ne zgandare hormonii creativi.

ANAPODA. Caci... taman cand zici ""Bun, l-am prins si pe-asta-n mreje, o sa iasa sigur o petrecere in doi cu artificii"", iata ca domnul devine brusc din armasar infierbantat, mare filozof! Se uita lung la tine - desigur, cu chef si pofta - te scaneaza, te verifica si hop cu diagnosticul: ""Cred ca vrem lucruri diferite!"", arunca el din buze cu adanca-ntelepciune. Tu faci ochii mari, te miri, pui neuronua€™ la treaba. ""Te pomeni c-oi fi dat peste vreun pervers pedofil care s-a prins c-am depasit de mult majoratua€™ si nu mai prezint interes..."", iti zici. ""Ori nu m-am dat cu parfumul care trebuie. Nu mi-o mirosi gura a flori? S-or fi rupt ciorapii si-arat ca o epava exilata? Ce-o fi si cu asta? Hm..."", te-ntrebi debusolata. Cand colo el apuca arma intelepciunii si mitraliaza din nou: ""Esti prea... poeta! Iar eu ma gandeam sa punem de-un sex salbatic."" Asa, si? E ceva ce n-ai inteles, stimate purtator de organ? Si noi tot la sex ne gandeam, fireste. Doar nu va imaginati ca muschii vostri apetisanti care se-ntrezaresc prin camasi ori derireul sanatos si bine articulat care salta-ndranzet in pantaloni ne-au facut sa-l recitam pe Eminescu! Deci nu, nu toate domnisoarele care fac ochi dulci unui potential partener de sex asteapta verighete.

Citeste si:

De fapt, cred ca majoritatea nu mai asteapta de mult verighete, pentru ca astea, de obicei, sunt obiectele care fac din domnisoare apetisante niste doamne scortoase. Nu mai asteptam de mult mesaje scrijelite tremurand pe foicele roz si aromate. Mai degraba, o relaxare ocazionala, pe fuga, de genul acelor aventuri care-ti aduc aminte ca inca traiesti si ca merita s-o faci in continuare... Ca daca nu toti putem escalada Kilimanjaro, macar sa escaladam putin regulile. Pentru nitica andrenalina care sa pompeze benzina in vietile noastre de multe ori prea blazate!

ANUSKA