Literatura motivationala despre libera initiativa Fii propriul tau sef! Oare, nu asta isi doreste fiecare? Sa nu mai urmeze ordinele altcuiva. Sa nu mai depinda de acel salariu lunar a€” care nu e niciodata suficient de mare. Sa fie

Literatura motivationala despre libera initiativa

Fii propriul tau sef! Oare, nu asta isi doreste fiecare? Sa nu mai urmeze ordinele altcuiva. Sa nu mai depinda de acel salariu lunar a€” care nu e niciodata suficient de mare. Sa fie liber!

Cam astea sunt principiile de la care pleaca Burke Hedges, autor american specialist in literatura motivationala, care revine la Curtea Veche cu un nou volum. ""Inaltul pret al dependentei"", asa se intituleaza capitolul introductiv al volumului. ""Sper din tot sufletul ca aceasta carte va va incuraja sa alegeti independenta si nu dependenta, sa va eliberati de sefi si sa actionati in loc sa amanati si sa alegeti, mai presus de orice, sa va traiti viata cu stop si pasiune, nu cu frica si precautie"", spune autorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.