O femeie din Barlad a devenit primul proprietar de gara din Romania. Genovica Aron a participat la licitatia organizata ieri de Directia Generala a Finantelor Publice Galati - care a scos la vanzare 93 de obiective apartinand Regionalei CFR Galati -
O femeie din Barlad a devenit primul proprietar de gara din Romania. Genovica Aron a participat la licitatia organizata ieri de Directia Generala a Finantelor Publice Galati - care a scos la vanzare 93 de obiective apartinand Regionalei CFR Galati - si si-a adjudecat gara Docaneasa din judetul Vaslui la pretul de 22.000 de lei.
Femeia a spus ca nu stie deocamdata ce o sa faca cu ea, dar e incantata de achizitia facuta si, mai mult, este tentata si de o gara din Regionala CFR Iasi. "Este minunat ce am facut. Deocamdata voi face curatenie, pentru ca arata dezastruos, fiind o cladire dezafectata, fara curent.", a declarat pentru Rompres, Genovica Aron. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.