Interpreta
Varsta: 57 de ani Indragita interpreta Corina Chiriac va lansa astazi, chiar de ziua ei, la Libraria Diverta din Brasov, prima sa carte, ""Buscando la€™amor"". Volumul contine cateva nuvele si poezii si este, asa cum
Interpreta
Varsta: 57 de ani Indragita interpreta Corina Chiriac va lansa astazi, chiar de ziua ei, la Libraria Diverta din Brasov, prima sa carte, ""Buscando la€™amor"". Volumul contine cateva nuvele si poezii si este, asa cum marturiseste autoarea, un indemn si o incurajare la speranta. Titlul cartii, ""Buscando la€™amor"" (""Cautand iubirea""), este in limba spaniola, deoarece majoritatea nuvelelor au fost scrise in vacanta pe care cantareata si-a petrecut-o anul tecut in Argentina. ""Cautand iubirea"" este o carte agreabila, usor de citit, o combinatie intre povesti din viata interpretei ascunse intr-o haina literara. Sub acelasi titlu, ""Buscando la€™amor"", Corina Chiriac promite si volumul doi ,care, cel mai probabil, va aparea anul viitor. Pentru debutul sau literar, Jurnalul National o declara pe Corina Chiriac ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.