Simon Le Bon si Roger Taylor au fost impresionati de romani Pentru deschiderea spectacolului celei mai elegante formatii din showbizz-ul international a fost desemnata cea mai potrivita trupa din showbizz-ul romanesc: Directia 5. Familiarizati

Simon Le Bon si Roger Taylor au fost impresionati de romani

Pentru deschiderea spectacolului celei mai elegante formatii din showbizz-ul international a fost desemnata cea mai potrivita trupa din showbizz-ul romanesc: Directia 5. Familiarizati cu Sala Palatului (pe care au umplut-o singuri de atatea ori), Marian, Cristi & Co. au ""incalzit"" publicul de la inceput, reusind un recital inspirat pentru ceea ce avea sa urmeze, concertul Duran Duran.

DIN CULISE. Daca publicul a aplaudat si s-a bucurat de muzica Directiei 5, trebuie stiut ca si Simon Le Bon, Nick Rhodes, John si Roger Taylor au fost ""pe faza"" la ""Superstar"" si la celelalte melodii interpretate de ai nostri. Britanicii au fost in culise, de unde au urmarit recitalul, exclamand la sfarsit: ""Great!"". Dupa care Roger Taylor i-a rugat pe organizatori sa le trimita in SUA (urmatoarea destinatie a turneului) cateva CD-uri cu Directia 5. Oricum ar fi, faptul ca Duran Duran doreste sa asculte Directia 5 e de bine: un nume de top al muzicii britanice se intereseaza de un nume de top al muzicii din Romania, chiar daca intre ""muzicile"" celor doua tari diferenta e uriasa.

IN DI ANKA. Din 1998 pana acum, Directia 5 inseamna Marian Ionescu (lider, chitara bas, claviaturi), Cristi Enache (solist vocal), Nicu Dalaman (chitara lead) si Marius Keseri (tobe), dar la mijlocul anilor a€™90 formatia (cu Toni Seicarescu - voce) a avut un prim contact cu muzica internationala. Prin colaborarea cu Tilt & Partners (si cu sprijinul Radio Contact), albumul ""Pantofi de lac"" a fost promovat si vandut in Romania, Belgia si Luxemburg. Extras de pe acest album, single-ul ""In Di Anka"" a reusit sa ajunga in Top 10 din Belgia.

DISCURI PENTRU PLAYER


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.