Jean Vladoiu (foto) s-a inteles ieri pentru un contract pe un an si jumatate cu FC National, echipa ramasa fara antrenor dupa demiterea lui Marin Duna de sambata. Ca director tehnic al lui FC Snagov, Vladoiu nu a rupt gura targului, echipa sa aflandu
Jean Vladoiu (foto) s-a inteles ieri pentru un contract pe un an si jumatate cu FC National, echipa ramasa fara antrenor dupa demiterea lui Marin Duna de sambata. Ca director tehnic al lui FC Snagov, Vladoiu nu a rupt gura targului, echipa sa aflandu-se pe ultimul loc in Seria I a Ligii a II-a. Vladoiu a confirmat ieri la pranz ca se afla in discutii avansate cu Constantin Iacov, presedintele lui FC National, iar dupa amiaza a semnat contractul, avand ca obiectiv iesirea cat mai rapida din "zona minata" in care se afla acum. "Nu ma sperie situatia in care se afla", a spus Vladoiu. Acesta s-a declarat uimit de pozitia pe care se afla "bancarii" in clasament. "Au jucatori valorosi, iar cu aproape jumatate dintre ei am jucat. Sunt multe valori cu care nu stiu ce s-a intamplat. Florentin Dumitru, Catalin Cursaru, despre care se spunea ca va ajunge foarte sus, s-a pierdut in mediocritate", a afirmat Vladoiu, trasand apoi noua linie: "National are valoarea sa se claseze in primele 10-11 locuri, iar in meciurile cu Steaua si Rapid au sansa sa-si arate valoarea. National trebuie sa revina ceea ce a fost. Ce meciuri aveam cu ei", si-a amintit Vladoiu. "Am o clauza in contract, care-mi permite sa pot pleca in orice moment la o echipa din prima liga, pentru ca cei de acolo au inteles ca asta este sansa mea sa antrenez in prima liga", a explicat Vladoiu cum va rezolva problema cu FC Snagov, cu care se afla sub contract.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.