Angajatii unei case de schimb valutar din Timisoara au fost jefuiti, ieri dimineata, dupa ce au fost atacati de doua persoane, neidentificate pana in prezent, care au reusit sa fure un miliard de lei vechi. Lucratorii unei case de schimb valutar, car
Angajatii unei case de schimb valutar din Timisoara au fost jefuiti, ieri dimineata, dupa ce au fost atacati de doua persoane, neidentificate pana in prezent, care au reusit sa fure un miliard de lei vechi. Lucratorii unei case de schimb valutar, care apartine fostului sef al Biroului de Control si Investigatii din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Timis, Ilie Bertea, plecasera cu banii unitatii spre locul de munca. La un moment dat, ei au fost atacati de doi indivizi, care, dupa ce i-au lovit, au reusit sa fure gentile in care era un miliard de lei vechi si sa dispara apoi cu o masina despre care oamenii legii spun ca avea numere de inmatriculare false.
La pont
Comisarul sef Gheorghe Popescu, cel care asigura interimatul la sefia IPJ Timis, a declarat ca politistii au plecat imediat in urmarirea atacatorilor, iar dupa o cursa de 30 de kilometri prin judet, au reusit sa se apropie de ei, langa padurea din localitatea Masloc. Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment in incercarea de a-i opri pe talhari, insa acestia au abandonat masina si au luat-o la fuga printre copaci. Din primele cercetari, anchetatorii au stabilit ca lovitura a fost data "la pont". Pentru ca victimele nu au vazut cine i-a lovit, politistii nu pot sa faca portretul robot. Cu toate acestea, oamenii legii au stabilit ca cel care a condus masina imediat dupa jaf este, potrivit primelor indicii, un galatean returnat din Italia, in varsta de 22 de ani. Conform unor surse din politie, citate de Mediafax, acesta era insotit de un individ cu parul lung, prins in coada.
Jaful comis ieri dimineata este cel de-al doilea caz de acest gen ce a avut loc in 2006. In urma cu cateva luni, angajatul unei case de schimb valutar care apartine norei sefului Serviciului de Informatii al Ministerului de Interne Timis a fost jefuit chiar in fata magazinului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.