Trei angajati ai revistei "Spy" sunt cercetati de politisti, iar alte doua persoane au fost date in urmarire, dupa ce au impuscat un barbat cu care s-au certat din cauza unui loc de parcare. Incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 16.00. Polit
Trei angajati ai revistei "Spy" sunt cercetati de politisti, iar alte doua persoane au fost date in urmarire, dupa ce au impuscat un barbat cu care s-au certat din cauza unui loc de parcare. Incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 16.00. Politistii sustin ca Bogdan Panciu, sofer la revista "Spy", si-a parcat autoturismul in fata locuintei lui Gigel Feraru, situata pe starda Haricleea Darclee din Sectorul 1 al Capitalei. Intre Feraru si Panciu a inceput o cearta, soferul revistei "Spy" eliberand in cele din urma locul de parcare si plecand. Bogdan Panciu s-a intors insa peste aproximativ doua ore, fiind insotit de patru barbati. Soferul de la "Spy" l-a chemat afara pe Feraru, iar intre cei doi a reizbucnit scandalul, cel din urma fiind impuscat de sase ori, cu bile de cauciuc, in abdomen, maini si picioare. De asemenea, Gigel Feraru a luat o bata si, impreuna cu fratele sau, Constantin, a spart geamurile autoturismului Volkswagen cu care venisera angajatii revistei "Spy".
Arma nu a fost gasita
Gigel Feraru a fost transportat la spital, politistii bucuresteni din cadrul Serviciului Investigatii Criminale declansand o ancheta in acest caz. Pana in prezent oamenii legii au reusit sa-i identifice doar pe doi dintre cei patru barbati care impreuna cu Bogdan Panciu l-au agresat pe Gigel Feraru. Oamenii legii au stabilit ca acestia sunt Iulian Horjan si Cristian Chirila, ambii fotografi la revista "Spy". De asemenea, arma cu care s-a tras nu a fost gasita pana in momentul de fata, iar anchetatorii nu au stabilit cu exactitate cine l-a impuscat pe Gigel Feraru. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.